Telefon: +48 (22) 670 22 12, 818 41 02

Email: biuro@milkhydrosan.pl


ser-cheddar

Proponujemy budowę kompletnych linii technologicznych do produkcji sera cheddar.

skraplacze-przeponowe

Skraplacz przeponowy jest  to urządzenie w którym zachodzi przejście fazowe pary w stan ciekły. Zbudowany jest w kształcie kolumny wewnątrz której znajdują się rury wody chłodzącej.

techniki-membranowe

Posiadamy w swojej ofercie urządzenia do filtracji membranowej. Główna zasada działania procesu opiera się na rozdziale strumienia produktu podawanego (tzw. nadawy)- mleko, serwatka (zarówno kwaśna i słodka), soki na strumień koncentratu (retentatu) oraz permeatu.

transport-pneumatyczny

Wyprodukowany metodą suszenia rozpyłowego proszek musi być przetransportowany do zbiornika magazynowego lub do linii pakującej. Mamy do zaoferowania budowę transportu pneumatycznego do proszku.

wieze-suszarnicze.1

Proponujemy budowę instalacji suszarniczych z wykorzystaniem suszarni rozpyłowej.

wirowanie-i-baktofugacja

Oferujemy budowę instalacji do wirowania i baktofugacji.

ser-cheddar

Proponujemy budowę kompletnych linii technologicznych do produkcji sera cheddar.

skraplacze-przeponowe

Skraplacz przeponowy jest  to urządzenie w którym zachodzi przejście fazowe pary w stan ciekły. Zbudowany jest w kształcie kolumny wewnątrz której znajdują się rury wody chłodzącej.

techniki-membranowe

Posiadamy w swojej ofercie urządzenia do filtracji membranowej. Główna zasada działania procesu opiera się na rozdziale strumienia produktu podawanego (tzw. nadawy)- mleko, serwatka (zarówno kwaśna i słodka), soki na strumień koncentratu (retentatu) oraz permeatu.

transport-pneumatyczny

Wyprodukowany metodą suszenia rozpyłowego proszek musi być przetransportowany do zbiornika magazynowego lub do linii pakującej. Mamy do zaoferowania budowę transportu pneumatycznego do proszku.

wieze-suszarnicze.1

Proponujemy budowę instalacji suszarniczych z wykorzystaniem suszarni rozpyłowej.

wirowanie-i-baktofugacja

Oferujemy budowę instalacji do wirowania i baktofugacji.

ser-cheddar

Proponujemy budowę kompletnych linii technologicznych do produkcji sera cheddar.

skraplacze-przeponowe

Skraplacz przeponowy jest  to urządzenie w którym zachodzi przejście fazowe pary w stan ciekły. Zbudowany jest w kształcie kolumny wewnątrz której znajdują się rury wody chłodzącej.

techniki-membranowe

Posiadamy w swojej ofercie urządzenia do filtracji membranowej. Główna zasada działania procesu opiera się na rozdziale strumienia produktu podawanego (tzw. nadawy)- mleko, serwatka (zarówno kwaśna i słodka), soki na strumień koncentratu (retentatu) oraz permeatu.

transport-pneumatyczny

Wyprodukowany metodą suszenia rozpyłowego proszek musi być przetransportowany do zbiornika magazynowego lub do linii pakującej. Mamy do zaoferowania budowę transportu pneumatycznego do proszku.

wieze-suszarnicze.1

Proponujemy budowę instalacji suszarniczych z wykorzystaniem suszarni rozpyłowej.

wirowanie-i-baktofugacja

Oferujemy budowę instalacji do wirowania i baktofugacji.

Aktualności

Milk Hydrosan Sp. z o.o.                mapa polski

ul. Przemysłowa 5

05-250 Radzymin                                       

tel. (+48) 22 670 22 12, 818 41 02
fax. +48 (22) 818 28 13
e-mail: biuro@milkhydrosan.pl
Wydział XIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000092164
NIP: 526-10-21-883
REGON: 010821580

 
Wykonanie: Allwelt International || Wszystkie prawa zastrzeżone dla Milk Hydrosan Sp. z o.o