Telefon: +48 (22) 670 22 12, 818 41 02

Email: biuro@milkhydrosan.pl


filtracja-powietrza-do-wiezy-suszarniczej.1

Filtracja powietrza podawanego na wieżę suszarniczą zapewnia jego wymaganą klasę czystości. Proponowany przez naszą firmę układ filtracji zawiera elementy filtracyjne, które posiadają atest producenta.

normalizacja-bialek-mleka

Proponujemy budowę układów membranowych do standaryzacji białek w mleku m. in. przeznaczonym do produkcji serów. Zastosowaną techniką jest zazwyczaj ultrafiltracja.

odbior-mleka-i-serwatki

W swojej ofercie mamy zautomatyzowane instalacje do odbioru mleka i serwatki.

pasteryzatory

Proponujemy szeroką gamę instalacji technologicznych służących cieplnej obróbce produktów spożywczych na różnych etapach produkcji. Wszystkie wykonywane przez nas układy dopasowywane są do warunków przyszłego użytkownika oraz zgodnie z jego wizją rozwoju.

pigging-system

Firma Milk Hydrosan proponuje wysoce skuteczne rozwiązanie problemu strat produktu w sposób przyjazny dla środowiska. MILK HYDROSAN PIGGING SYSTEM pozwala na odzysk produktu z instalacji rurowej oraz znaczną redukcję kosztów mycia.

regeneracja-ciepla-mleko-serwatkia

Obecnie serwatka służy jako surowiec do produkcji szeregu poszukiwanych produktów. Żeby można było wykorzystać ją do dalszego przerobu, musi zostać wystudzona. Wymaga to użycia dużych ilości chłodu i co za tym idzie, dużych ilości energii do jego wytworzenia.

regeneracja-srodkow-myjacych

Proponujemy budowę linii do regeneracji środków myjących. Oferowany przez naszą firmę układ, pozwala na oddzielenie ługu od ścieków pochodzących z mycia CIP za pomocą metalowej membrany.

ser-mascarpone

Oferujemy budowę linii do produkcji sera „mascarpone” ze śmietanki. Ser posiada gęstą, kremową konsystencję i słodki śmietankowy smak.

filtracja-powietrza-do-wiezy-suszarniczej.1

Filtracja powietrza podawanego na wieżę suszarniczą zapewnia jego wymaganą klasę czystości. Proponowany przez naszą firmę układ filtracji zawiera elementy filtracyjne, które posiadają atest producenta.

normalizacja-bialek-mleka

Proponujemy budowę układów membranowych do standaryzacji białek w mleku m. in. przeznaczonym do produkcji serów. Zastosowaną techniką jest zazwyczaj ultrafiltracja.

odbior-mleka-i-serwatki

W swojej ofercie mamy zautomatyzowane instalacje do odbioru mleka i serwatki.

pasteryzatory

Proponujemy szeroką gamę instalacji technologicznych służących cieplnej obróbce produktów spożywczych na różnych etapach produkcji. Wszystkie wykonywane przez nas układy dopasowywane są do warunków przyszłego użytkownika oraz zgodnie z jego wizją rozwoju.

pigging-system

Firma Milk Hydrosan proponuje wysoce skuteczne rozwiązanie problemu strat produktu w sposób przyjazny dla środowiska. MILK HYDROSAN PIGGING SYSTEM pozwala na odzysk produktu z instalacji rurowej oraz znaczną redukcję kosztów mycia.

regeneracja-ciepla-mleko-serwatkia

Obecnie serwatka służy jako surowiec do produkcji szeregu poszukiwanych produktów. Żeby można było wykorzystać ją do dalszego przerobu, musi zostać wystudzona. Wymaga to użycia dużych ilości chłodu i co za tym idzie, dużych ilości energii do jego wytworzenia.

regeneracja-srodkow-myjacych

Proponujemy budowę linii do regeneracji środków myjących. Oferowany przez naszą firmę układ, pozwala na oddzielenie ługu od ścieków pochodzących z mycia CIP za pomocą metalowej membrany.

ser-mascarpone

Oferujemy budowę linii do produkcji sera „mascarpone” ze śmietanki. Ser posiada gęstą, kremową konsystencję i słodki śmietankowy smak.

filtracja-powietrza-do-wiezy-suszarniczej.1

Filtracja powietrza podawanego na wieżę suszarniczą zapewnia jego wymaganą klasę czystości. Proponowany przez naszą firmę układ filtracji zawiera elementy filtracyjne, które posiadają atest producenta.

normalizacja-bialek-mleka

Proponujemy budowę układów membranowych do standaryzacji białek w mleku m. in. przeznaczonym do produkcji serów. Zastosowaną techniką jest zazwyczaj ultrafiltracja.

odbior-mleka-i-serwatki

W swojej ofercie mamy zautomatyzowane instalacje do odbioru mleka i serwatki.

pasteryzatory

Proponujemy szeroką gamę instalacji technologicznych służących cieplnej obróbce produktów spożywczych na różnych etapach produkcji. Wszystkie wykonywane przez nas układy dopasowywane są do warunków przyszłego użytkownika oraz zgodnie z jego wizją rozwoju.

pigging-system

Firma Milk Hydrosan proponuje wysoce skuteczne rozwiązanie problemu strat produktu w sposób przyjazny dla środowiska. MILK HYDROSAN PIGGING SYSTEM pozwala na odzysk produktu z instalacji rurowej oraz znaczną redukcję kosztów mycia.

regeneracja-ciepla-mleko-serwatkia

Obecnie serwatka służy jako surowiec do produkcji szeregu poszukiwanych produktów. Żeby można było wykorzystać ją do dalszego przerobu, musi zostać wystudzona. Wymaga to użycia dużych ilości chłodu i co za tym idzie, dużych ilości energii do jego wytworzenia.

regeneracja-srodkow-myjacych

Proponujemy budowę linii do regeneracji środków myjących. Oferowany przez naszą firmę układ, pozwala na oddzielenie ługu od ścieków pochodzących z mycia CIP za pomocą metalowej membrany.

ser-mascarpone

Oferujemy budowę linii do produkcji sera „mascarpone” ze śmietanki. Ser posiada gęstą, kremową konsystencję i słodki śmietankowy smak.

Aktualności

Milk Hydrosan Sp. z o.o.                mapa polski

ul. Przemysłowa 5

05-250 Radzymin                                       

tel. (+48) 22 670 22 12, 818 41 02
fax. +48 (22) 818 28 13
e-mail: biuro@milkhydrosan.pl
Wydział XIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000092164
NIP: 526-10-21-883
REGON: 010821580

 
Wykonanie: Allwelt International || Wszystkie prawa zastrzeżone dla Milk Hydrosan Sp. z o.o