Telefon: +48 (22) 670 22 12, 818 41 02

Email: biuro@milkhydrosan.pl


syropiarnie

Instalacja technologiczna syropiarni przeznaczona jest do przygotowywania mieszanki przeznaczonej do produkcji napojów butelkowych. Dzięki zastosowaniu wysokiej klasy urządzeń pomiarowych i sprawdzonych metod programowania zapewnia dokładne dozowanie poszczególnych elementów.

mleko-esl.1

Proponujemy budowę instalacji technologicznej do produkcji mleka ESL. Mleko ESL charakteryzuje się długim terminem przydatności do spożycia, przy zachowaniu wysokiej jakości odżywczej i mikrobiologicznej.

normalizacja-bialek-mleka

Proponujemy budowę układów membranowych do standaryzacji białek w mleku m. in. przeznaczonym do produkcji serów. Zastosowaną techniką jest zazwyczaj ultrafiltracja.

odbior-mleka-i-serwatki

W swojej ofercie mamy zautomatyzowane instalacje do odbioru mleka i serwatki.

pasteryzatory

Proponujemy szeroką gamę instalacji technologicznych służących cieplnej obróbce produktów spożywczych na różnych etapach produkcji. Wszystkie wykonywane przez nas układy dopasowywane są do warunków przyszłego użytkownika oraz zgodnie z jego wizją rozwoju.

ser-cheddar

Proponujemy budowę kompletnych linii technologicznych do produkcji sera cheddar.

syropiarnie

Instalacja technologiczna syropiarni przeznaczona jest do przygotowywania mieszanki przeznaczonej do produkcji napojów butelkowych. Dzięki zastosowaniu wysokiej klasy urządzeń pomiarowych i sprawdzonych metod programowania zapewnia dokładne dozowanie poszczególnych elementów.

mleko-esl.1

Proponujemy budowę instalacji technologicznej do produkcji mleka ESL. Mleko ESL charakteryzuje się długim terminem przydatności do spożycia, przy zachowaniu wysokiej jakości odżywczej i mikrobiologicznej.

normalizacja-bialek-mleka

Proponujemy budowę układów membranowych do standaryzacji białek w mleku m. in. przeznaczonym do produkcji serów. Zastosowaną techniką jest zazwyczaj ultrafiltracja.

odbior-mleka-i-serwatki

W swojej ofercie mamy zautomatyzowane instalacje do odbioru mleka i serwatki.

pasteryzatory

Proponujemy szeroką gamę instalacji technologicznych służących cieplnej obróbce produktów spożywczych na różnych etapach produkcji. Wszystkie wykonywane przez nas układy dopasowywane są do warunków przyszłego użytkownika oraz zgodnie z jego wizją rozwoju.

ser-cheddar

Proponujemy budowę kompletnych linii technologicznych do produkcji sera cheddar.

syropiarnie

Instalacja technologiczna syropiarni przeznaczona jest do przygotowywania mieszanki przeznaczonej do produkcji napojów butelkowych. Dzięki zastosowaniu wysokiej klasy urządzeń pomiarowych i sprawdzonych metod programowania zapewnia dokładne dozowanie poszczególnych elementów.

mleko-esl.1

Proponujemy budowę instalacji technologicznej do produkcji mleka ESL. Mleko ESL charakteryzuje się długim terminem przydatności do spożycia, przy zachowaniu wysokiej jakości odżywczej i mikrobiologicznej.

normalizacja-bialek-mleka

Proponujemy budowę układów membranowych do standaryzacji białek w mleku m. in. przeznaczonym do produkcji serów. Zastosowaną techniką jest zazwyczaj ultrafiltracja.

odbior-mleka-i-serwatki

W swojej ofercie mamy zautomatyzowane instalacje do odbioru mleka i serwatki.

pasteryzatory

Proponujemy szeroką gamę instalacji technologicznych służących cieplnej obróbce produktów spożywczych na różnych etapach produkcji. Wszystkie wykonywane przez nas układy dopasowywane są do warunków przyszłego użytkownika oraz zgodnie z jego wizją rozwoju.

ser-cheddar

Proponujemy budowę kompletnych linii technologicznych do produkcji sera cheddar.

Aktualności

Milk Hydrosan Sp. z o.o.                mapa polski

ul. Przemysłowa 5

05-250 Radzymin                                       

tel. (+48) 22 670 22 12, 818 41 02
fax. +48 (22) 818 28 13
e-mail: biuro@milkhydrosan.pl
Wydział XIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000092164
NIP: 526-10-21-883
REGON: 010821580

 
Wykonanie: Allwelt International || Wszystkie prawa zastrzeżone dla Milk Hydrosan Sp. z o.o